Politiikkaa!

Kuluvan jakson aikana seuraamme poliittisia vaikuttajia. Jokainen pari saa tehtäväkseen seurata jotakin puoluetta, ilmiötä tai henkilöä. Tehtävänä on ensin saurata tiedotusvälineitä ja sosiaalisiamedioita sekä poimia niistä kiinnostavia aiheita. Tämän jälkeen jokainen vaikuttaa ottamalla kantaa asioihin, esimerkiksi kirjoittamalla blogitekstejä.

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Outolintu?

Entinen Yleisradion toimitusjohtaja ja nykyinen SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner on ollut viime aikoina paljon esillä julkisuudessa. Suurta kohua on herättänyt etenkin vastikään julkaistu Jungnerin omaelämäkerta kirja -Outolintu. Kirja antaa varsin erilaisen kuvan Ylen entisestä toimitusjohtajasta, josta media on antanut rauhallisen, asiallisen ja vähän jopa tylsän kuvan.

Jungner ei turhia kainostele muistellessaan villejä naisseikkailuja sekä nuoruuden aikaisia sekoilujaan. Kirjasta saa kuvan, että Jungner jopa ylpeilee ja kehuskelee seikkailuillaan. Jungnerin arvo ainakin omissa silmissäni laski ja tämä myös syö uskottavuutta politiikkaan pyrkivältä naistennielijältä. Itselleni muodostuu kuva, että Jungner on pitänyt naisia vain leikkikaluina, esim. kirjassaan hän kertoo useista naispokauksistaan, joissa lopputulos on aina sama: "yksi vilkaisu - sänkyyn". Vaikka kirjan tapahtumista onkin useampi vuosikymmen aikaa, niin mielestäni kirjan julkaisuajankohta ja sisältö eivät sovi yhteen, koska Jungner on juuri pyrkimässä eduskuntaan, jossa julkinen imago on tärkeää.

Roskaposti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti