Politiikkaa!

Kuluvan jakson aikana seuraamme poliittisia vaikuttajia. Jokainen pari saa tehtäväkseen seurata jotakin puoluetta, ilmiötä tai henkilöä. Tehtävänä on ensin saurata tiedotusvälineitä ja sosiaalisiamedioita sekä poimia niistä kiinnostavia aiheita. Tämän jälkeen jokainen vaikuttaa ottamalla kantaa asioihin, esimerkiksi kirjoittamalla blogitekstejä.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Valtion budjetti

Mielestäni Suomen tämän hetkinen velkaantumisen vauhti on todella huolestuttavaa. Valtiontaloutta tulisi saada jollakin tapaa tasapainoitettua, ja se onkin tulevissa budjeteissa suuressa roolissa. Emme voi elää pitkään tällaisella velkatahdilla, emmekä voi tietenkään jättää meidän ongelmaamme tulevien sukupolvien harteille. Ratkaisuun ei riitä yksittäiset asiat, mutta ennen kaikkea asiaa pitäisi mielestäni hoitaa vahvistamalla yrittäjyyttä ja työllisyyttä.

On kyllä ollut positiivista huomata, että hallitus on määrätietoisella työllään saanut hoidettua pitkään ilmassa ollutta ongelmaa, nuorten työttömyyttä. Se on kuitenkin vieläkin liian suurella tasolla, ja kuuluu tämän ongelman työstämistä vielä jatkaa.

-PerusAn**li

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti