Politiikkaa!

Kuluvan jakson aikana seuraamme poliittisia vaikuttajia. Jokainen pari saa tehtäväkseen seurata jotakin puoluetta, ilmiötä tai henkilöä. Tehtävänä on ensin saurata tiedotusvälineitä ja sosiaalisiamedioita sekä poimia niistä kiinnostavia aiheita. Tämän jälkeen jokainen vaikuttaa ottamalla kantaa asioihin, esimerkiksi kirjoittamalla blogitekstejä.

torstai 4. marraskuuta 2010

Tanska karkottaa julmasti pohjoismaalaisia

HS.fi uutisissa Mari Kiviniemi kritisoi Tanskaa pohjoismaalaisten karkottamisesta, jotka eivät pysty elättämään itseään. "Luonnollisestikaan asia ei voi mennä näin. Kun on olemassa lakeja, kaikkien maiden täytyy noudattaa niitä", sanoo Kiviniemi. Olen samaa mieltä Kiviniemen kanssa ja on epäreilua, jos Tanska ei noudata yhdessäsovittuja lakeja.
"Tanska on karkottanut tai passittanut kotiin 42 pohjoismaalaista vuoden 2004 jälkeen. Heistä kymmenkunta on suomalaisia." Tanskan pääministeri puolusti Tanskan menettelytapaa, etteivät ne riko yhteisiä sopimuksia matkustamisesta, asumisesta ja työskentelystä Pohjoismaissa. Eli oikeaa sääntöä karkottamisesta ei ehkä ole, mutta jos kaikki muut noudattavat sitä, mielestäni Tanskankin pitäisi. Etenkin opiskelijoiden ja raskaana olevien karkotus on todellakin vastoin moraalisia sääntöjä.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Kiviniemi+Tanskan+t%C3%A4ytyy+lopettaa+raskaana+olevien+karkotukset/1135261361385



pulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti