Politiikkaa!

Kuluvan jakson aikana seuraamme poliittisia vaikuttajia. Jokainen pari saa tehtäväkseen seurata jotakin puoluetta, ilmiötä tai henkilöä. Tehtävänä on ensin saurata tiedotusvälineitä ja sosiaalisiamedioita sekä poimia niistä kiinnostavia aiheita. Tämän jälkeen jokainen vaikuttaa ottamalla kantaa asioihin, esimerkiksi kirjoittamalla blogitekstejä.

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Verot

Verotiedoissa kiinnostaa tällä kertaa erityisesti se, miten viime vuonna vallinnut taantuma näkyy huipputuloisten palkoissa. Edellisvuosina komeimpia euromääriä napanneet ovat usein olleet yrityksensä myyneitä ja osinkotuottoja saaneita. Ansiotulolistoilla ovat usein puolestaan juhlineet suuria optiopotteja saaneet yritysjohtajat.
Suomessa ainakin on todella korkea verotus, samoin kuin muissakin Pohjoismaissa. Se takaa kuitenkin hyvät julkiset palvelut, mutta aina nekään eivät ole olleet tasokkaita.
Nastolan kuntakin nostaa verotustaan, toivon kuitenkin että se parantaisi julkisia palveluja täällä.
Mielestäni verotusta pitäisi laskea Suomessa.

paala

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä, että suomessa on korkea verotus ja niitä nostetaan, jolloin julkisissa palveluissa tosiaan tulisi nähdä parannuksia. Jos veroprosenttia nostetaan, tietysti palkkojakin tulisi korottaa sen mukana.

    Reeta

    VastaaPoista